Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 12 și costă $1.5 pe portie. O porție conține 388 calorii, 6g de proteine, și 31g de grăsime. Un amestec de topping de nuci de macadamia, fasole de vanilie, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Budinca de Caramel-orez cu topping de Marshmallow, Pear Crisp cu Topping de Macadamia Butterscotch, și Cupcakes cu budincă de pâine cu nucă de cocos cu glazură cremă de Macadamia crudă (fără lactate) pentru rețete similare.