Budinca de orez cu stafide si scortisoara

Budinca de orez cu stafide și scorțișoară ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 394 calorii. Pentru $1.95 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare, lapte, fasole de vanilie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Budincă de orez cu stafide și scorțișoară (Arroz Con Leche), Budincă de orez cu scorțișoară și zahăr cu stafide înmuiate în Bourbon, și Budinca de orez cremos cu scorțișoară și stafide + $ 100.00 Visa Gift Card Giveaway pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 2 căni de apă la fiert în cratiță medie.
Adăugați orez; lăsați să stea 15 minute.
Se toarnă orezul în strecurătoare și se scurge, apoi se clătește orezul sub apă curentă rece până când apa curge limpede.
Aduceți 4 căni de apă pentru a fierbe într-o cratiță mare.
Adăugați orez, fâșii de coajă de lămâie și sare și reveniți la fierbere. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți până când orezul este aproape fraged, aproximativ 10 minute.
Scurgere. Aruncați coaja de lămâie.
Combinați 5 căni de lapte, lapte condensat îndulcit, lapte evaporat și 2 bețișoare de canela într-o cratiță mare și grea. Răzuiți semințele din boabele de vanilie; adăugați fasole. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu și fierbeți ușor până când amestecul se îngroașă și se reduce la 2 3/4 căni, aproximativ 30 de minute. Se amestecă orezul, stafidele și zahărul. Se amestecă până când stafidele sunt pline și aromele se amestecă, aproximativ 5 minute.
Puneți budinca în boluri.
Se presara cu scortisoara macinata si coaja de lamaie rasa.
Garnisiți cu bețișoare de canela, dacă doriți.