Budinca De Orez Cu Portocale Si Scortisoara

Budinca De Orez Cu Portocale Si Scortisoara
Budinca de orez portocaliu-scorțișoară este o fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 333 calorii, 7g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Foodnetwork. 6 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați orez arborio, scorțișoară măcinată, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Funcționează bine ca un desert ieftin. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Budincă De Orez Portocaliu Cu Glazură De Portocale / Afine, Budincă de scorțișoară și portocale, și Budinca de iaurt Cardamom cu sirop de miere de portocale si scortisoara.

Instrucțiuni

1
Combinați coaja de portocală, 2 căni de apă, untul și un vârf de sare într-o cratiță și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați orezul și reveniți la fierbere, apoi reduceți focul la minim și gătiți, agitând tigaia ocazional, până când lichidul este absorbit, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Aduceți laptele, zahărul granulat, bețișoarele de scorțișoară și vanilia la fierbere mică într-o altă cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum DorițiColorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Adăugați orezul și fierbeți la foc mediu-mic, amestecând, până când lichidul este absorbit în cea mai mare parte, aproximativ 15 minute. Se amestecă coaja de portocală rasă și 1/4 cană de mascarpone.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
MascarponeMascarpone
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
5
Transferați budinca de orez într-un castron mare și lăsați să se răcească, apoi acoperiți cu folie de plastic și dați-o la frigider până se răcește și se fixează, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
6
Bateți restul de 1/4 cană mascarpone și zahărul cofetarilor într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
MascarponeMascarpone
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
7
Scoateți bețișoarele de scorțișoară și coaja de portocală din budincă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
8
Se servește acoperit cu mascarpone și scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
Măr Suplimentar OpționalMăr Suplimentar Opțional
9
Fotografie de Con Poulos

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Budinca de orez funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista