Budinca de orez cu migdale si sos de cirese

Budinca de orez cu migdale si sos de cirese
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Budinca de orez cu migdale și sos de cireșe. O porție conține 395 calorii, 9g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,79 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați frișcă, cireșe, lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Budinca de orez cu scortisoara cu sos de cirese uscate, Budinca de orez cu scortisoara cu sos de cirese uscate, și Budincă de orez prăjită cu nucă de cocos cu sos de cireșe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați laptele, 5 linguri de zahăr și orezul într-o cratiță medie grea. Răzuiți semințele din fasole de vanilie; adăugați fasole și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu și fierbeți până când orezul este fraged și amestecul este gros, amestecând frecvent, aproximativ 35 de minute. Aruncați fasolea de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
SemințeSemințe
ZahărZahăr
LapteLapte
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se amestecă în migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
3
Se toarnă budinca de orez în tigaie metalică de 13x9x2 inci; Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Folosind mixerul electric, bateți smântâna și 2 linguri de zahăr într-un castron mediu până se formează vârfuri medii. Îndoiți crema în amestecul de budincă de orez în tigaie. Acoperiți și refrigerați până la rece, aproximativ 4 ore. (Se poate face cu 1 zi înainte. A se păstra la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
ZahărZahăr
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
TigaieTigaie
5
Gătiți cireșele, lămâia și restul de 3/4 cană de zahăr într-o cratiță medie grea la foc mediu până când cireșele sunt fragede, amestecând ocazional, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
LămâieLămâie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Se adaugă amestecul de amidon de porumb și se aduce la fierbere, amestecând continuu. Aruncați lămâia. Puneți budinca în boluri. Puneți sosul de vișine fierbinte peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
CireșeCireșe
LămâieLămâie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista