Budinca de orez cu migdale si sos de cirese
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Budinca de orez cu migdale și sos de cireșe. O porție conține 395 calorii, 9g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,79 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați frișcă, cireșe, lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Budinca de orez cu scortisoara cu sos de cirese uscate, Budinca de orez cu scortisoara cu sos de cirese uscate, și Budincă de orez prăjită cu nucă de cocos cu sos de cireșe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați laptele, 5 linguri de zahăr și orezul într-o cratiță medie grea. Răzuiți semințele din fasole de vanilie; adăugați fasole și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu și fierbeți până când orezul este fraged și amestecul este gros, amestecând frecvent, aproximativ 35 de minute. Aruncați fasolea de vanilie.
Se toarnă budinca de orez în tigaie metalică de 13x9x2 inci; Se răcește complet.
Folosind mixerul electric, bateți smântâna și 2 linguri de zahăr într-un castron mediu până se formează vârfuri medii. Îndoiți crema în amestecul de budincă de orez în tigaie. Acoperiți și refrigerați până la rece, aproximativ 4 ore. (Se poate face cu 1 zi înainte. A se păstra la frigider.)
Gătiți cireșele, lămâia și restul de 3/4 cană de zahăr într-o cratiță medie grea la foc mediu până când cireșele sunt fragede, amestecând ocazional, aproximativ 5 minute.
Se adaugă amestecul de amidon de porumb și se aduce la fierbere, amestecând continuu. Aruncați lămâia. Puneți budinca în boluri. Puneți sosul de vișine fierbinte peste.