Dacă 89 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Budinca de orez dovleac ar putea fi un remarcabil fără gluten rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 8 porții cu 396 calorii, 10g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Dacă aveți dovleac solid, sare, cuișoare măcinate și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Budinca De Orez Cu Dovleac, Budinca De Orez Cu Dovleac, și Budinca De Orez Cu Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, combinați primele șapte ingrediente. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând constant. Amestecați treptat o cantitate mică de ouă; întoarceți-le pe toate în tigaie. Aduceți la fierbere ușoară, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Scoateți din căldură. Se amestecă orezul și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La Picior
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
3
Se toarnă într-un 13-in uns. x 9-in. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
4
Coaceți, neacoperit, la 375 de Centimetre timp de 25-30 de minute sau până când un cuțit introdus în apropierea centrului iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Serviți cald cu înghețată, dacă doriți. Refrigerați resturile.