Budinca de orez brun II

Budinca de orez brun II
Nevoie de un desert fără gluten și vegetarian? Budinca de orez brun II ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 293 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 98 de cenți pe porție. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Dacă aveți orez brun, sare, extract de vanillan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, ceea ce este bine. Încercați Budinca De Orez Brun, Budinca De Orez Brun, și Budinca De Orez Brun Cremos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți orezul, apa și sarea la fiert într-o oală; acoperiți, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când orezul este fraged și lichidul a fost absorbit, 45 până la 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OrezOrez
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Se amestecă laptele evaporat, siropul de arțar, scorțișoara, nucșoara, extractul de vanilie și extractul de rom în orezul fiert. Continuați să fierbeți până când amestecul se îngroașă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte EvaporatLapte Evaporat
Extract De RomExtract De Rom
Orez FiertOrez Fiert
Sirop De ArțarSirop De Arțar
ScorțișoarăScorțișoară
NucșoarăNucșoară
3
Se ia de pe foc și se acoperă până este gata de servit.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista