Budinca De Murdărie

Budinca De Murdărie
Budinca de murdărie necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 461 calorii. Mergeți la magazin și ridicați laptele, zahărul cofetarilor, crema de brânză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 70 de persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scorul de 23%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Cupe De Budincă De Murdărie, Vase De Budincă De Murdărie De Ciocolată, și Budinca Umplut Murdărie Prajiturele.

Instrucțiuni

1
Bateti budinca de vanilie franceza amestecati cu lapte intr-un castron mare pana cand se fixeaza usor, aproximativ 2 minute. Budinca se va îngroșa așa cum este. Crema de zahăr cofetari, crema de brânză, și unt într-un castron separat, pana se omogenizeaza si cremos. Se amestecă amestecul de brânză cremă în budincă până se combină bine; pliați ușor toppingul înghețat în amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Topping Ușor Bătut (cum Ar Fi Cool Whip®)Topping Ușor Bătut (cum Ar Fi Cool Whip®)
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Așezați jumătate din firimiturile de prăjituri în fundul unui vas de 9x12 inci; păstrați firimiturile rămase pentru topping.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (15-1/2 Uncii) Fursecuri Oreo, Zdrobite1 Pachet (15-1/2 Uncii) Fursecuri Oreo, Zdrobite
3
Întindeți umplutura peste stratul de firimituri de prăjituri și deasupra cu firimiturile rămase, acoperind complet. Se răcește cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista