Budinca de Mango (tartă cu fructe de Mango)
Nevoie de un desert fără gluten și vegetarian? Budinca de Mango (Flan de Mango) ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 256 calorii, 7g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, ouă, rom și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 97 de persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 34%. Încercați Tartă cu fructe de Mango (tartă cu fructe de Mango), Mango Chile Tartă Cu Fructe, și Mango Flan pe ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Umpleți o tigaie mare, puțin adâncă, cu aproximativ 1 1/2 inci apă.
Într-o tigaie de copt din aluminiu de 8x13 inci la foc mediu, amestecați zahărul și sucul de lămâie. Gatiti si amestecati pana se caramelizeaza.
Scoateți de pe foc și amestecați mango, lapte condensat îndulcit, amidon de porumb, ROM, lapte evaporat, ouă și sare.
Set tigaie cu amestecul de mango în tigaie cu apă.
Se introduce în cuptorul preîncălzit și se coace 45 de minute sau până când este ferm. Se răcește înainte de a ieși pe un platou.