Budinca De Ficat De Porc
Budinca de ficat de porc necesită aproximativ 1 oră și 50 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 161 calorii, 13g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână ienibahar măcinat, unt, piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 61%. Încercați Carne de porc și Ficat Pateu, Pate De Ficat De Porc Danez, și Ficat de pui și chiftele de porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Puneți ficatul, carnea de porc măcinată, sarea, piperul, condimentul și ceapa într-un robot de bucătărie sau o mașină de tocat carne și lăsați-l să curgă până când amestecul este încă ușor grosier.
Pentru a face sos: topiți untul la foc mic. Se amestecă făina până se omogenizează.
Adăugați lapte, amestecând până se omogenizează.
Combinați sosul, oul și amestecul de carne și amestecați. Puneți în matriță cu două frunze de dafin deasupra mucegaiului și coaceți timp de o oră până la o oră și jumătate.