Budinca de dovleac
Reteta Budinca de dovleac se poate face in aproximativ 10 minute. O porție conține 255 de calorii, 4 g de proteine și 17 g de grăsimi. Această rețetă servește 6. Pentru 1,02 USD per porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și cumpărați dovleac, condimente pentru plăcintă de dovleac, amestec de budincă de vanilie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 47%. Acest scor este destul de bun. Budinca de dovleac, Budinca de dovleac și Budinca de dovleac II sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați laptele, 1/2 cană smântână, amestecul de budincă și condimentul pentru plăcintă; se bate până se îngroașă și se omogenizează, aproximativ 2 minute. Se amestecă dovleacul. Cu lingura în feluri de mâncare de desert.
Bateți frișca rămasă până se formează vârfuri tari; puneți câte o cârpă pe fiecare porție de budincă.
Stropiți cu condiment pentru plăcintă.
Serviți cu ghimbir dacă doriți.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru budincă. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cremă Sherry]()
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.