Budinca De Crăciun
Budinca de Crăciun necesită aproximativ 34 de ore și 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $2.38 pe portie. O porție conține 662 calorii, 9g de proteine, și 18g de grăsime. 22 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână coajă de portocală, pesmet, robust și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Budinca De Crăciun, Budinca De Crăciun, și Budinca De Crăciun.
Instrucțiuni
Cu o zi înainte doriți să aburiți budinca: într-un castron mare, amestecați bine sueta, zahărul brun, făina cernută, pesmetul, ienibaharul, cuișorul, nucșoara și scorțișoara. Amestecați treptat coacăzele, sultanele, stafidele, coaja confiată și migdalele, urmate de coaja de mere și citrice. Într-un castron mic, amestecați împreună romul, vinul de orz și stout, apoi bateți ouăle.
Se toarnă acest amestec peste amestecul de fructe uscate și nuci.
Se amestecă bine. Ar trebui să fie oarecum slăbit; dacă are nevoie de puțin mai mult lichid, adăugați niște stout. Acoperiți vasul și dați-l la frigider peste noapte.
A doua zi: ungeți o formă de budincă de 1 halbă și împachetați amestecul de budincă în ea. Acoperiți cu o bucată dublă de pergament și o foaie de folie și legați bine cu o sfoară peste partea de sus pentru a face un mâner.
Așezați forma de budincă într-un abur acoperit așezat peste o cratiță cu apă clocotită și aburiți timp de 8 ore. Verificați nivelul apei, adăugând apă clocotită după cum este necesar. Când budinca este terminată, lăsați-o să se răcească și apoi scoateți hârtiile și folia. Înlocuiți cu hârtie proaspătă și faceți un șir nou pentru o manevrare mai ușoară. Amplasat într-un loc răcoros, departe de lumină (sub pat funcționează bine).
Pentru a reîncălzi, puneți o cratiță cu apă clocotită la foc mediu și puneți un abur deasupra. Reduceți focul la foc mic, puneți budinca în abur, acoperiți și lăsați aburul timp de 2 1/4 ore. Completați puțin apa dacă este necesar.
Pentru a servi, scoateți budinca din abur și scoateți ambalajul. Glisați un cuțit de paletă în jurul budincii, apoi întoarceți-l pe o farfurie caldă.
Se ornează cu o crenguță de ilfin. Pentru a flamba budinca, încălziți o oală de coniac la foc direct și, când este fierbinte, aprindeți cu grijă coniacul.
Așezați oala în flăcări peste budincă, dar nu turnați până la masă. Când o turnați încet peste budincă, părți laterale și toate, urmăriți-o flacără!
Serviți cu sos de rom, dacă doriți.
Această rețetă a fost oferită de bucătari profesioniști și a fost redusă de la o rețetă în vrac oferită de un restaurant. Bucătarii Food Network Kitchens nu au testat această rețetă, în proporțiile indicate și, prin urmare, nu putem face nicio reprezentare cu privire la rezultate.