Budinca De Ciocolata Usoara
Budinca ușoară de ciocolată este o fără gluten desert. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 365 calorii, 8g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați lapte, zahăr, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 150 de mâncăruri și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Budincă de ciocolată fără ouă / budincă ușoară S, Budinca De Ciocolata Usoara, și Budinca De Ciocolata Usoara pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, amestecați amidonul de porumb, pudra de cacao, zahărul și sarea până se combină.
Bateți laptele până se combină bine.
Aduceți amestecul la fierbere ușoară la foc mediu, în timp ce bateți constant. Odată ce budinca s-a îngroșat până la consistența dorită (de obicei încă câteva minute), scoateți-o de pe foc și turnați imediat într-un castron mediu. Bateți rapid ciocolata și vanilia.
Serviți cald, dacă doriți, sau așezați o bucată de hârtie cerată sau folie de plastic deasupra budincii pentru a preveni formarea pielii de budincă și refrigerați până când sunteți gata de servire. Budinca se va îngroșa și mai mult la răcire.