Budinca de ciocolată dublă este o fără gluten desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 558 calorii. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. Mergeți la magazin și ridicați sare, lapte, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Această rețetă este plăcută de 7 gurmanzi și bucătari. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, care este solid. Rețete similare includ Budinca De Ciocolata Dubla, Budinca De Ciocolata Dubla, și Budinca De Ciocolata Dubla.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Bateți gălbenușurile de ou și zahărul până la galben deschis și gros în vasul unui mixer electric prevăzut cu accesoriul cu palete, la viteză medie-mare. La viteză mică, adăugați amidonul de porumb, pudra de cacao și sarea. Aduceți laptele la fiert într-o cratiță medie și, cu mixerul scăzut, turnați încet laptele fierbinte în amestecul de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De Orez
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Suc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Combinați bine, apoi turnați amestecul înapoi în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Gatiti amestecul la foc mic, amestecand constant cu un tel sau o lingura de lemn, pana se ingroasa. Dacă amestecul începe să se coaguleze, scoateți-l de pe foc și bateți-l puternic cu un tel de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Scoateți tigaia de pe foc, adăugați ciocolata, untul, vanilia și smântâna grea și amestecați până când ciocolata și untul se topesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Se toarnă în boluri de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Așezați folie de plastic direct pe partea superioară a budincii și răciți bine.