Budinca De Ciocolata Dubla
Budinca de ciocolată dublă este o fără gluten desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 558 calorii. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. Mergeți la magazin și ridicați sare, lapte, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Această rețetă este plăcută de 7 gurmanzi și bucătari. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, care este solid. Rețete similare includ Budinca De Ciocolata Dubla, Budinca De Ciocolata Dubla, și Budinca De Ciocolata Dubla.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Bateți gălbenușurile de ou și zahărul până la galben deschis și gros în vasul unui mixer electric prevăzut cu accesoriul cu palete, la viteză medie-mare. La viteză mică, adăugați amidonul de porumb, pudra de cacao și sarea. Aduceți laptele la fiert într-o cratiță medie și, cu mixerul scăzut, turnați încet laptele fierbinte în amestecul de ciocolată.
Combinați bine, apoi turnați amestecul înapoi în tigaie.
Gatiti amestecul la foc mic, amestecand constant cu un tel sau o lingura de lemn, pana se ingroasa. Dacă amestecul începe să se coaguleze, scoateți-l de pe foc și bateți-l puternic cu un tel de sârmă.
Scoateți tigaia de pe foc, adăugați ciocolata, untul, vanilia și smântâna grea și amestecați până când ciocolata și untul se topesc.
Se toarnă în boluri de servire.
Așezați folie de plastic direct pe partea superioară a budincii și răciți bine.