Budinca De Ciocolata Dubla

Budinca De Ciocolata Dubla
Budinca de ciocolată dublă este o fără gluten desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 558 calorii. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. Mergeți la magazin și ridicați sare, lapte, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Această rețetă este plăcută de 7 gurmanzi și bucătari. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, care este solid. Rețete similare includ Budinca De Ciocolata Dubla, Budinca De Ciocolata Dubla, și Budinca De Ciocolata Dubla.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Bateți gălbenușurile de ou și zahărul până la galben deschis și gros în vasul unui mixer electric prevăzut cu accesoriul cu palete, la viteză medie-mare. La viteză mică, adăugați amidonul de porumb, pudra de cacao și sarea. Aduceți laptele la fiert într-o cratiță medie și, cu mixerul scăzut, turnați încet laptele fierbinte în amestecul de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
26 De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte HERSHEY®'S KISSES®26 De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte HERSHEY®'S KISSES®
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Combinați bine, apoi turnați amestecul înapoi în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Gatiti amestecul la foc mic, amestecand constant cu un tel sau o lingura de lemn, pana se ingroasa. Dacă amestecul începe să se coaguleze, scoateți-l de pe foc și bateți-l puternic cu un tel de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
5
Scoateți tigaia de pe foc, adăugați ciocolata, untul, vanilia și smântâna grea și amestecați până când ciocolata și untul se topesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Se toarnă în boluri de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Așezați folie de plastic direct pe partea superioară a budincii și răciți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții3
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista