Budinca de ciocolata cu trandafiri bomboane

Budinca de ciocolata cu trandafiri bomboane
Această rețetă servește 5. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 68G de grăsime, și un total de 1407 calorii. Pentru $ 3.02 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați făină de patiserie, sare, petale de trandafir și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Budincă de fistic cu Mango și trandafiri, Cupcakes de ciocolată Fudgy cu trandafiri în două tonuri, și Trandafiri De Bezea Cu Căpșuni Cu Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cerneti primele 5 ingrediente in jumatate si jumatate rece, amestecati bine pentru a se omogeniza. Începeți să încălziți în timp ce agitați constant la 180 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2
Adăugați ciocolată și gătiți, amestecând, timp de 1 minut complet. Treceți printr-o strecurătoare și turnați direct în vasele care conțin deja bucățile de tort alimentar devils, apoi așezați folia de plastic direct pe suprafață. Se răcește imediat în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1
Preîncălziți cuptorul la 360 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un bol de amestecare cu biciul, bateți ouăle și zahărul până ajunge la stadiul panglicii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Bateți extractul de vanilie și maioneza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Adăugați ingredientele uscate alternând cu apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
5
Se amestecă numai până se combină. Nu amestecați prea mult.
6
Răspândiți pe o tavă de foaie de dimensiuni de un sfert, care a fost pulverizată cu spray antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
7
Tortul este gata când se întoarce când este atins. Când este răcit, utilizați un tăietor circular pentru cookie-uri și tăiați cercuri pentru a le plasa în partea de jos a matrițelor. Faceți adâncimea tortului aproximativ 1/2 din adâncimea matrițelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
1
Încălziți cuptorul la 200 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Periați petalele în albușuri de ou, îndepărtați excesul de alb și dragă în zahăr granulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
3
Așezați petalele pe o tavă de foi și introduceți-le în cuptor. Opriți cuptorul și lăsați-le să se croiască, dar nu să se coloreze. Rupeți în bucăți rezervându-le pe cele mai bune pentru garnitură.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Puneți frișcă proaspătă deasupra tortului alimentar al diavolului acoperit cu budincă de ciocolată; apoi garnisiți cu petale de trandafir confiate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții5
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista