Budinca De Caramel Ars
Budinca de Caramel ars ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă $1.58 pe portie. O porție conține 568 calorii, 5g de proteine, și 49G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușuri de ou, zahăr, sare de mare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Budinca De Caramel Ars, Caramel Crunch Eclairs cu cremă de patiserie cu Caramel ars, și Înghețată Cu Caramel Ars pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 300 F.
Se toarnă crema într-o cratiță mică. Împărțiți boabele de vanilie și răzuiți semințele în cremă; aruncați și păstăia răzuită acolo. Întoarceți focul la minim pentru a încălzi ușor crema.
Rezervați 2 linguri de zahăr.
Se toarnă zahărul rămas și cele 1 1/2 linguri de apă într-o cratiță cu fundul greu, se pune la foc mediu și se amestecă până se dizolvă zahărul. Apoi porniți focul la mare și lăsați lichidul să se baloneze—nu amestecați, doar rotiți tigaia ocazional—până devine chihlimbar închis. Acest lucru durează aproximativ 4 minute, dar urmăriți cu atenție, deoarece se întâmplă rapid. Reduceți căldura la mediu.
Mișcându-se rapid, pescuiți păstaia de vanilie din cremă (clătiți-o și păstrați-o pentru o altă utilizare) și amestecați încet crema caldă în caramel. Odată ce fierbe (acest lucru se va întâmpla rapid), scoateți-l de pe foc și lăsați amestecul să se răcească aproximativ 10 minute.
Bateți gălbenușurile cu zahărul rezervat și un vârf de sare de mare într-un castron mediu.
Bateți puțin din amestecul de cremă-caramel în gălbenușurile de ou, apoi amestecați treptat restul până când este totul încorporat.
Se strecoară amestecul într-un ulcior sau o cană mare de măsurare și se toarnă în patru ramekine de 6 uncii (Vezi sfaturi și tehnici).
Așezați ramekinii într-o tigaie superficială umplută la jumătate cu apă rece. Dacă îți place caramelul tău puțin sărat, ca mine, presară câteva boabe de sare de mare deasupra fiecărei budinci. Gatiti timp de 1 ora pana la 1 ora si 15 minute, pana cand este setat.
Răciți budincile timp de cel puțin 3 ore; dar cel mai bine este dacă le puteți răci peste noapte.
Se servește cu frișcă proaspăt bătută.
"Am folosit niște cupe vechi de cremă care conțin aproximativ 5 uncii, dar ramekins de 6 uncii ar trebui să fie bine."Ce a spus comunitatea:woodside:" doar cantitatea potrivită de bogat, și ultrasmooth și cremos. Simplu și cu siguranță demn de oaspeți."panfusine:" Felicitări, Midge...O rețetă atât de elegantă, cu exact cinci ingrediente! Minunat!"perfectchaos:" mulțumesc, Midge, pentru această ofertă distractivă; m-am încurcat în alb în timpul rumenirii zahărului, învârtind tigaia doar din când în când, dar ai absolut dreptate cu intervalul de timp de 4 minute. Totul a fost atât de ușor, iar crema are o adâncime uimitoare de finisaj de aromă!"
Retipărit cu permisiunea din cartea de bucate Food 52 Volumul 2 De Amanda Hesser și Merrill Stubbs, 8012 William Morrow