Budinca De Caramel
Nevoie de o desert fără gluten și vegetarian? Budinca de Caramel ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 240 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, ou, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 20%. Rețete similare sunt Budincă de pâine Caramel cu sos cremos de Caramel, budincă de pâine caramel fără ouă, budincă de pâine fără coacere la abur, și Budinca De Caramel.
Instrucțiuni
Într-un castron, bateți 1/2 cană de lapte, amidon de porumb și ou până se omogenizează bine.
Într - o tigaie de 2 până la 3 litri la foc mediu-mare, înclinați și rotiți zahărul până se topește și chihlimbar adânc, aproximativ 4 minute. Se amestecă restul de 1 1/2 căni de lapte; amestecul va bule și zahărul se va întări. Se amestecă până când zahărul se topește din nou, aproximativ 2 minute.
Bateți aproximativ 1/2 cană din amestecul de zahăr caramelizat în amestecul de amidon de porumb, apoi readuceți totul în tigaie. Se amestecă la foc mediu-mare până când budinca se îngroașă și începe să baloneze, 3 până la 5 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă vanilia.
Se toarnă în boluri și se servește cald. Sau lăsați să se răcească, răciți etanș până la 2 zile și serviți rece.