Budinca De Banane La Cuptor
Budinca de banane coapte este o vegetarian desert. Această rețetă servește 10 și costă 69 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 299 calorii. 17 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Dacă aveți banane, făină, zahăr granulat și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Budinca De Banane La Cuptor Cu Sos De Rom, Cum se face budinca de Chia – și o budincă de chia cu banane de căpșuni Parfait, și Cea mai bună budincă de banane vreodată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți cuptorul la 400 de grade F.
Aruncați feliile de banane și sucul de lămâie într-un bol mic și dați deoparte.
Combinați 1/2 cană de zahăr, făină și sare într-un sos de 3 litri.
Adăugați gălbenușurile de ou și amestecați pentru a combina.
Adăugați jumătate și jumătate și amestecați cu grijă pentru a combina. Gatiti la foc mediu-mic, amestecand constant pana cand amestecul ajunge la 172 pana la 180 de grade F, aproximativ 5 pana la 10 minute. Amestecul va începe să se îngroașe și să buleze în jurul marginilor.
Scoateți tigaia de pe foc și bateți extractul de vanilie.
Întindeți o cantitate mică de budincă în fundul unui vas de amestecare din sticlă de 1 1/2 litru. Acoperiți cu un strat de napolitane de vanilie, urmat de un strat de felii de banane.
Se toarnă 1/3 din budinca rămasă deasupra bananelor și se repetă, terminând cu un strat de budincă.
Bateți albușurile de ou și smântâna de tartru în vasul unui mixer de suport la viteză medie până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat restul de 2 linguri de zahăr și continuați să bateți până se formează vârfuri rigide. Puneți bezea peste budinca caldă, asigurându-vă că acoperiți marginile.
Coaceți până când bezea este rumenită uniform, aproximativ 8 până la 10 minute.
Scoateți budinca din cuptor și răciți timp de 15 minute înainte de servire. Se răcește complet înainte de refrigerare. La frigider până la 3 zile.