Budinca de banane cu sos de ciocolata
Budinca de banane cu sos de ciocolată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 360 calorii, 9g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână chipsuri de ciocolată semidulce, gelatină, miere și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare includ Budincă ușoară de banane vegane cu sos de ciocolată, Budinca De Banane La Cuptor Cu Sos De Rom, și Budincă de pâine cu sos de rom de banane.
Instrucțiuni
Înveliți ușor patru căni de cremă de 6 uncii cu spray de legume; pus deoparte.
Așezați apa într-un vas mic nemetalic și presărați gelatina; pune deoparte.
Așezați tofu, banana, mierea și sucul de lămâie în vasul unui robot de bucătărie sau al unui blender; piure până se omogenizează.
Așezați vasul care conține gelatina într-un cuptor cu microunde și gătiți timp de 30 de secunde; se amestecă până se dizolvă.
Adăugați la piureul de banane și pulsul pentru a combina.
Se toarnă în cupele de cremă. Se răcește până se fixează, aproximativ 1 1/2 ore.
Așezați chipsurile de ciocolată în vasul unui robot de bucătărie sau al unui blender și pulsați să tocați. Într-o cratiță mică, aduceți laptele de soia la fierbere.
Se toarnă laptele de soia fierbinte peste ciocolată și se pulsează până se omogenizează. Folosind un cuțit de tăiat, slăbiți marginea fiecărei budinci din ceașcă. Desfaceți în boluri.
Stropiți niște sos cald de ciocolată peste fiecare budincă.