Budinca De Banane Caramele Lipicioase
Sticky Toffee Banana Budinca este un vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție conține 417 calorii, 4G de proteine, și 22g de grăsime. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 100 de mâncăruri și bucătari. Un amestec de praf de copt, făină nealbită pentru toate scopurile, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 25%. Încercați Budinca De Banane Caramele Lipicioase, Absolut Păcătos! Budincă Lipicioasă De Caramele Cu Sos De Caramele Pecan, și Budincă lipicioasă de caramele cu sos de caramele Port pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 1 1/4 căni smântână, zahăr brun, sirop de porumb, unt și 1/8 linguriță sare pentru a fierbe într-o cratiță mică grea la foc mediu, amestecând până se dizolvă zahărul. Reduceți căldura la mediu-scăzut și gătiți la fierbere blândă până când sosul acoperă lingura gros și se reduce la 11/2 căni, amestecând ocazional, aproximativ 15 minute.
Se ia de pe foc și se răcește.
Bateți în 3 linguri sau mai multă smântână până la sosul subțire până la consistența dorită. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți și răciți. Reîncălziți ușor înainte de utilizare.
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt 8 x 8 x 2 inci tigaie metalică antiaderentă. Praful de copt cu făină, atingând excesul.
Bateți făina, praful de copt și 1/2 linguriță de sare într-un castron mediu. Folosind mixerul electric, bateți untul și zahărul într-un castron mare până se omogenizează bine. Bateți în ouă câte 1. Bateți în piure de banane, rom și vanilie (aluatul poate părea coagulat).
Adăugați ingrediente uscate în 4 adaosuri, bătând doar pentru a amesteca după fiecare adăugare.
Întindeți aluatul uniform în tava de copt pregătită.
Coaceți tortul până când testerul introdus în centru iese curat, 35 până la 38 de minute.
Întindeți 1/2 cană de sos de caramel uniform peste tort. Întoarceți tortul la cuptor și coaceți până când sosul clocotește gros, aproximativ 6 minute. Tort rece în tigaie pe raft 30 de minute.
Tăiați tortul în 9 pătrate sau 12 dreptunghiuri.
Serviți tortul ușor cald sau la temperatura camerei cu sos de caramel și acoperiți cu banane feliate, dacă doriți.