Budinca De Banane Caramele Lipicioase

Budinca De Banane Caramele Lipicioase
Sticky Toffee Banana Budinca este un vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție conține 417 calorii, 4G de proteine, și 22g de grăsime. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 100 de mâncăruri și bucătari. Un amestec de praf de copt, făină nealbită pentru toate scopurile, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 25%. Încercați Budinca De Banane Caramele Lipicioase, Absolut Păcătos! Budincă Lipicioasă De Caramele Cu Sos De Caramele Pecan, și Budincă lipicioasă de caramele cu sos de caramele Port pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 1 1/4 căni smântână, zahăr brun, sirop de porumb, unt și 1/8 linguriță sare pentru a fierbe într-o cratiță mică grea la foc mediu, amestecând până se dizolvă zahărul. Reduceți căldura la mediu-scăzut și gătiți la fierbere blândă până când sosul acoperă lingura gros și se reduce la 11/2 căni, amestecând ocazional, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Sirop De PorumbSirop De Porumb
UntUnt
CremăCremă
SosSos
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc și se răcește.
3
Bateți în 3 linguri sau mai multă smântână până la sosul subțire până la consistența dorită. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți și răciți. Reîncălziți ușor înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt 8 x 8 x 2 inci tigaie metalică antiaderentă. Praful de copt cu făină, atingând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Bateți făina, praful de copt și 1/2 linguriță de sare într-un castron mediu. Folosind mixerul electric, bateți untul și zahărul într-un castron mare până se omogenizează bine. Bateți în ouă câte 1. Bateți în piure de banane, rom și vanilie (aluatul poate părea coagulat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De BananePiure De Banane
Praf De CoptPraf De Copt
VanilieVanilie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
SareSare
ROMROM
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BatetiBateti
BolBol
3
Adăugați ingrediente uscate în 4 adaosuri, bătând doar pentru a amesteca după fiecare adăugare.
4
Întindeți aluatul uniform în tava de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Coaceți tortul până când testerul introdus în centru iese curat, 35 până la 38 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Întindeți 1/2 cană de sos de caramel uniform peste tort. Întoarceți tortul la cuptor și coaceți până când sosul clocotește gros, aproximativ 6 minute. Tort rece în tigaie pe raft 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
CarameleCaramele
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
7
Tăiați tortul în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Tăiați tortul în 9 pătrate sau 12 dreptunghiuri.
9
Serviți tortul ușor cald sau la temperatura camerei cu sos de caramel și acoperiți cu banane feliate, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BananeBanane
CarameleCaramele
SosSos
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista