Budinca De Banane
Budinca de banane ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 506 calorii, 12g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână un strop de sare, albușuri de ou, gălbenușuri de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 34%, ceea ce este destul de rău. Încercați Cum se face budinca de Chia – și un Parfait de budincă de chia cu banane de căpșuni, Budinca De Banane, și Plăcintă Cu Budincă De Banane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Combinați făina și sarea într-o cratiță medie. Se amestecă treptat 1% lapte, lapte condensat îndulcit și gălbenușuri și se gătește la foc mediu, amestecând continuu, 8 până la 10 minute sau până se îngroașă.
Se ia de pe foc; se amestecă vanilia.
Strat 3 felii de banane, 3 1/2 linguri. budincă și 3 napolitane de vanilie în fiecare din 8 (1 cană) ramekins sau vase de sticlă rezistente la cuptor. Completați fiecare cu 6 felii de banane, 3 1/2 lingură. budincă și 3 napolitane de vanilie.
Bateți albușurile la viteză mare cu un mixer electric până se spumează.
Adăugați zahăr, 1 lingură. la un moment dat, bateți până se formează vârfuri rigide și zahărul se dizolvă (2 până la 4 minute).
Întindeți aproximativ 1/2 cană de bezea peste fiecare budincă.
Coaceți la 325 timp de 15 până la 20 de minute sau până devin aurii.
Lăsați să se răcească 30 de minute.
Notă: un vas de copt pătrat de 8 inci poate fi înlocuit cu vasele din sticlă. Aranjați 1 cană de banane pe fundul vasului. Se acoperă cu o treime din amestecul de budincă și 16 napolitane de vanilie. Repetați straturile de două ori, terminând cu budinca. Aranjați restul de 16 napolitane în jurul marginii interioare a vasului, apăsând ușor napolitane în budincă.
Întindeți bezea peste budincă, sigilând marginile; coaceți 20 până la 25 de minute; se răcește conform instrucțiunilor.