Budinca Cu Nuci De Struguri
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați budinca cu nuci de struguri. Această rețetă servește 8. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 355 calorii. 38 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, zahăr, cereale cu nuci de struguri și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Budinca Cu Nuci De Struguri, Budinca Cu Nuci De Struguri, și Pâine Cu Nuci De Struguri (Abm) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt un vas de copt din sticlă de 8 x 8.
Se toarnă o cană de nuci de struguri într-un castron mediu și se lasă deoparte, se rezervă restul pentru garnitură.
Într-o cratiță mică, încălziți laptele peste mediu-mare până când este timid să fiarbă.
Se toarnă lapte peste nuci de struguri și se lasă să stea 5 minute.
Într-un castron mic, amestecați ouăle, zahărul, vanilia, scorțișoara și nucșoara până când sunt combinate. Odată ce nucile de struguri au terminat de înmuiat, bateți încet 3 linguri de lapte cald în amestecul de ouă pentru a tempera ouăle. Apoi turnați încet amestecul de ouă în amestecul de lapte și nuci de struguri, amestecând constant până se combină.
Se toarnă budinca în vasul de copt uns.
Așezați vasul într-o tigaie mai mare și apoi umpleți tigaia cu apă până ajunge la aproximativ jumătate în sus pe partea laterală a vasului de copt (aproximativ adâncimea budincii).
Coaceți timp de 55 de minute sau până când budinca este așezată în centru. Se răcește și se servește cu înghețată de vanilie și nuci de struguri presărate deasupra.