Budinca Cu Crema De Cocos
Budinca de cremă de nucă de cocos este o fără gluten și lacto ovo vegetarian desert. Această rețetă servește 9 și costă 38 de cenți pe porție. O porție conține 261 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână nucă de cocos, lapte, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Plăcintă Cu Cremă De Vanilie/Ciocolată/Nucă De Cocos / Budincă Cu Cremă De Banane, Budinca Cu Crema De Cocos, și Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos Budincă De Semințe De Chia.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare și grea, combinați 3/4 cană de zahăr și amidon de porumb; se amestecă laptele până se omogenizează. Gatiti si amestecati la foc mediu pana se ingroasa si clocoteste; gătiți și amestecați încă 2 minute.
Într-un castron, bateți gălbenușurile de ou. Se amestecă 1 cană de amestec de lapte fierbinte în gălbenușuri; întoarceți-le pe toate în tigaie, amestecând continuu. Aduceți la fierbere ușoară la foc mediu; gatiti si amestecati 2 minute mai mult.
Se ia de pe foc. Se amestecă nuca de cocos și vanilia. Se răcește până la călduță fără a amesteca.
Se toarnă într-un 8-in negrasat. vas de copt pătrat. Într-un castron mare și cu bătătoare curate, bateți albușurile la viteză medie până se formează vârfuri moi. Bateți treptat zahărul rămas, câte 1 lingură pe rând, la înălțime până se formează vârfuri rigide.
Se întinde peste budincă, etanșând la margini.
Se coace, neacoperit, la 350 CP timp de 10-15 minute.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Budinca funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera cremă Sherry]()
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.