Budinca Cu Crema De Cocos

Budinca Cu Crema De Cocos
Budinca de cremă de nucă de cocos este o fără gluten și lacto ovo vegetarian desert. Această rețetă servește 9 și costă 38 de cenți pe porție. O porție conține 261 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână nucă de cocos, lapte, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Plăcintă Cu Cremă De Vanilie/Ciocolată/Nucă De Cocos / Budincă Cu Cremă De Banane, Budinca Cu Crema De Cocos, și Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos Budincă De Semințe De Chia.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare și grea, combinați 3/4 cană de zahăr și amidon de porumb; se amestecă laptele până se omogenizează. Gatiti si amestecati la foc mediu pana se ingroasa si clocoteste; gătiți și amestecați încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ZahărZahăr
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc.
3
Într-un castron, bateți gălbenușurile de ou. Se amestecă 1 cană de amestec de lapte fierbinte în gălbenușuri; întoarceți-le pe toate în tigaie, amestecând continuu. Aduceți la fierbere ușoară la foc mediu; gatiti si amestecati 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
4
Se ia de pe foc. Se amestecă nuca de cocos și vanilia. Se răcește până la călduță fără a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
VanilieVanilie
5
Se toarnă într-un 8-in negrasat. vas de copt pătrat. Într-un castron mare și cu bătătoare curate, bateți albușurile la viteză medie până se formează vârfuri moi. Bateți treptat zahărul rămas, câte 1 lingură pe rând, la înălțime până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
6
Se întinde peste budincă, etanșând la margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
7
Se coace, neacoperit, la 350 CP timp de 10-15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Serviți cald.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Budinca funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții9
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista