Bucățile urâte: ficatul de vițel cu ceapă

Bucățile urâte: ficatul de vițel cu ceapă
The Nasty Bits: ficatul de vițel cu ceapă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,15 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 131 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ulei suplimentar, oțet îmbătrânit, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați The Nasty Bits: Ficat De Rață, Ficat de vițel și ceapă, și Ficat de vițel venețian și ceapă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați ficatul în felii de 1/3 inch grosime. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FicatFicat
2
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare, grea, la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați ceapa și saut-ul la foc mic timp de aproximativ 10 minute, până când ceapa este fragedă și rumenită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Adăugați puțin ulei în tigaie și ridicați focul la mare. Îndepărtați ușor feliile de ficat în amestecul de făină și puneți-le în tigaie. Gatiti timp de 1 pana la 2 minute pe fiecare parte, pana cand suprafata se rumeneste profund si centrul este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
FicatFicat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Transferați feliile de ficat fierte pe 4 farfurii încălzite în timp ce terminați sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FicatFicat
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
6
La foc mediu spre mediu-mic, deglazați tigaia cu oțetul îmbătrânit, răzuind bucățile cruste care se vor lipi de tigaie. Reduceți oțetul până când rămân doar două linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Stropiți oțetul peste ficat pe farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
FicatFicat
8
Într-o tigaie separată sau wok, încălziți un bazin puțin adânc de ulei și prăjiți scurt frunzele de salvie până când sunt crocante și ușor rumenite, aproximativ 10 secunde. Împrăștiați frunzele de salvie și ceapa în jurul plăcilor de ficat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
FicatFicat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
9
Serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista