Bucățile urâte: ficatul de vițel cu ceapă

Bucățile urâte: ficatul de vițel cu ceapă
The Nasty Bits: ficatul de vițel cu ceapă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,15 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 131 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ulei suplimentar, oțet îmbătrânit, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați The Nasty Bits: Ficat De Rață, Ficat de vițel și ceapă, și Ficat de vițel venețian și ceapă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați ficatul în felii de 1/3 inch grosime. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FicatFicat
2
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare, grea, la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați ceapa și saut-ul la foc mic timp de aproximativ 10 minute, până când ceapa este fragedă și rumenită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Adăugați puțin ulei în tigaie și ridicați focul la mare. Îndepărtați ușor feliile de ficat în amestecul de făină și puneți-le în tigaie. Gatiti timp de 1 pana la 2 minute pe fiecare parte, pana cand suprafata se rumeneste profund si centrul este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
FicatFicat
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Transferați feliile de ficat fierte pe 4 farfurii încălzite în timp ce terminați sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FicatFicat
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
6
La foc mediu spre mediu-mic, deglazați tigaia cu oțetul îmbătrânit, răzuind bucățile cruste care se vor lipi de tigaie. Reduceți oțetul până când rămân doar două linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Stropiți oțetul peste ficat pe farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
FicatFicat
8
Într-o tigaie separată sau wok, încălziți un bazin puțin adânc de ulei și prăjiți scurt frunzele de salvie până când sunt crocante și ușor rumenite, aproximativ 10 secunde. Împrăștiați frunzele de salvie și ceapa în jurul plăcilor de ficat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
FicatFicat
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
9
Serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista