Buckeye Pie

Buckeye Pie
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 550 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, ciocolată, unt de arahide cremos și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Buckeye Pie, Înghețată Buckeye, și Biscoff Buckeye.

Instrucțiuni

1
Faceți crustă: Preîncălziți cuptorul la 177°. tapetați o tigaie pătrată de 9 inci cu folie, lăsând o surplombă de 1 inch; fundul de ceață cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Se amestecă firimiturile cu zahărul și untul și se presează în fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Coaceți până când crusta este setată, 10 minute. Se răcește pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
4
Faceți umplutura: bateți toate ingredientele, cu excepția cremei, cu un mixer electric la viteză mare până la omogenizare, 2 minute. Într-un castron separat, bateți smântâna până se formează vârfuri rigide, 2 minute. Îndoiți frisca în amestecul de unt de arahide; se toarnă în coajă de plăcintă, netezind blatul. Acoperiți, apăsând folie de plastic direct pe suprafața plăcintei. Congelați cel puțin 5 ore, de preferință peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De ArahideUnt De Arahide
FrișcăFrișcă
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
CremăCremă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
5
Scoateți plăcinta și puneți-o la frigider pentru cel puțin 2 ore.
1
Puneți ciocolata într-un castron. Aduceți smântâna și untul la fiert și turnați peste ciocolată. Se amestecă până se combină și ciocolata se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
UntUnt
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se lasă să se răcească la temperatura camerei.
3
Scoateți plasticul din plăcintă; întindeți glazura uniform deasupra. Chill plăcintă, neacoperit, până când glazura este setat. Păstrați plăcinta la frigider sau la frigider până când este gata de mâncare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista