Buckeye Bile

Buckeye Bile
Nu poți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încearcă Buckeye Balls. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP are 98 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 84. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână bucăți de ciocolată semidulce Nestl de taxare a casei de taxare, unt de arahide cremos, zahăr pudră și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Buckeye bile II, Buckeye Bile I, și Buckeye Bile Sandwich-Uri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți untul de arahide și untul la viteză medie cu un mixer electric până se omogenizează. Adăugați treptat zahăr pudră, bătând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Unt De ArahideUnt De Arahide
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
2
Formați în bile de 1 inch și răciți 10 minute sau până când sunt ferme.
3
Bucăți de ciocolată cu microunde și scurtarea într-un vas de sticlă de 2 litri la 1 1/2 minute sau până la topire, amestecând de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
ScurtareaScurtarea
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
4
Înmuiați fiecare bilă de unt de arahide în amestec de ciocolată topită până când este acoperită parțial și puneți-o pe hârtie de ceară pentru a se întări. Păstrați bomboanele într-un recipient etanș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De ArahideUnt De Arahide
CiocolataCiocolata
2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții84
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista