Buck ' s Italian-sparanghel la grătar
Buck ' s Italian-sparanghelul la grătar este un fără gluten rețetă cu 4 porții. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 209 calorii, 10g de proteine, și 17g de grăsime. Funcționează bine ca o garnitură la un preț rezonabil. Dacă aveți sparanghel, unt, condimente de ierburi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Celtic Buck, New Orleans Buck, și New England Buck.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mare cu ulei de măsline la foc mediu; puneți sulițele de sparanghel în tigaie.
Când sparanghelul începe să sfârâie ușor, stropiți în sosul de ardei iute și adăugați migdale, condimente italiene și ceapă în tigaie.
Mutați sparanghelul în tigaie cu o lingură pentru a expune migdalele și ceapa la unt și ulei; gatiti pana cand ceapa este translucida, aproximativ 5 minute. Reduceți căldura la minim și condimentați cu sare și piper negru.
Presărați sparanghelul cu parmezan și încălziți până se topește brânza, încă 5 minute.