Buchi
Buchi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 95g de grăsime, și un total de 997 calorii. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Un amestec de ulei de gătit, fasole mung, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării sudice. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 41%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Buchi.
Instrucțiuni
Combinați fasolea mung și 1 cană de apă într-o oală și aduceți la fierbere; se fierbe la foc mediu până când fasolea este foarte fragedă, aproximativ 30 de minute. Puneți bine fasolea. Se amestecă 1/2 cană de zahăr în piureul de fasole; pus deoparte.
Amestecați făina de orez lipicioasă, 2 linguri de zahăr, sare și 1/4 cană de apă împreună într-un castron mare; frământați împreună suficient pentru a forma o bilă. Împărțiți mingea în bucăți mici și rotiți-o în bile. Aplatizați fiecare bilă de aluat și lingurați 1 lingură din amestecul de piure de fasole în mijlocul aluatului. Înfășurați aluatul în jurul amestecului de fasole și prindeți marginile împreună pentru a sigila. Repetați până când se folosește tot aluatul și pasta.
Încălziți uleiul într-o friteuză sau o cratiță mare la 350 grade F (175 grade C).
Prăjiți bilele în loturi în uleiul fierbinte până se rumenesc, 5 până la 10 minute pe lot.