Bu 6ucuelos de Yuca Y Queso (Yuca și brânză blinele)

Bu 6ucuelos de Yuca Y Queso (Yuca și brânză blinele)
Bu bucrucuelos de Yuca y Queso (Yucan și brânză Fritters) este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 20 și costă 62 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 204 calorii. Această rețetă este plăcută de 82 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare, zahăr, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bolitas de Yuca y Queso (bile de Yuca umplute cu brânză), Carima de carne y de Queso (carne și brânză umplute Yuca), și Yuca Gratin (Yuca Gratinada) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 200 F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Încălziți uleiul în cuptorul olandez la foc mediu-mare până când temperatura se înregistrează la 350 F (uleiul ar trebui să aibă o adâncime de aproximativ 1 1/2 inci). Tapetați o foaie mare de copt cu două straturi de prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
3
Cojiți yuca cu un cojitor standard. Folosind găurile mici ale unei răzătoare de cutie, radeți yuca într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ManiocManioc
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie RăzătoareCutie Răzătoare
PeelerPeeler
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Adăugați brânza, ouăle, praful de copt și sarea și amestecați până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Aruncați amestecul de yuca în ulei îngrămădind linguri—4 până la 5 la un moment dat—și prăjiți până se umflă și devin aurii, 3 până la 5 minute. Cu un păianjen sau cu o lingură cu fante, transferați bu-ul pe foaia de copt pregătită și păstrați-l la cald în cuptor. Repetați procedura de prăjire cu amestecul de yuca rămas, permițând uleiului să revină la 350 cm.f între loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ManiocManioc
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
6
Pentru a face siropul, combinați zahărul, zahărul brun închis, apa, bățul de scorțișoară și cuișoarele într-o cratiță mică până când zaharurile sunt complet dizolvate. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, apoi se reduce focul la mediu-mic și se fierbe 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Marea Britanie Folosește Coacăze)(Marea Britanie Folosește Coacăze)
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
7
Se ia de pe foc și se aruncă scorțișoara și cuișoarele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
8
Se servește imediat bu bucormaluelos cu sirop cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții20
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista