Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați brânză rapidă de macaroane cu roșii. O porție conține 847 calorii, 37g de proteine, și 46G de grăsime. Această rețetă pescatariană servește 6 și costă $2.77 pe portie. 239 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de busuioc, usturoi, roșii super-coapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Macaroane și brânză-macaroanele și brânza de casă sunt un aliment confortabil greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele și brânza preambalate la magazin, Macaroane rapide și brânză, și Macaroane Cu Brânză De Roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Obțineți o tigaie cu apă clocotită sărată și gătiți-vă macaroanele conform instrucțiunilor pachetului. Între timp, rupeți pâinea, puneți-o în robotul de bucătărie și bateți-o pentru a forma pesmet. Pune deoparte. Spălați-vă roșiile și puneți-le în robotul de bucătărie cu usturoiul, busuiocul, roșiile uscate la soare, hamsiile și un vârf bun de sare și piper. Whiz pentru 30 de secunde. Apoi adăugați 2 mână de parmezan, smântână, oțet și nucșoară rasă. Fluieră până se omogenizează și condimentează cu atenție după gust, așa că este cu adevărat delicios!În acest moment, macaroanele dvs. vor fi probabil gătite, așa că scurgeți-le într-o strecurătoare, economisind o parte din apa de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Cheddar Degresat Ras
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1-1/2 Căni De Bere
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Creveți Sotați, Decojiți
2
Așezați pastele înapoi în tigaie și turnați peste fiecare ultimă bucată de sos de brânză. Vrei să fie destul de slăbit pentru că vei fi surprins cât de repede sosul va dispărea în interiorul macaroanelor și va arăta uscat. Așa că adăugați câteva linguri din apa de gătit rezervată. Acum trebuie să vă obțineți un vas de copt de aproximativ 810 cm adâncime, acesta ar putea fi un vas de faianță sau chiar o tigaie rezistentă la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheddar Degresat Ras
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Turnați pastele direct în vasul de copt și rupeți mozzarella în bucăți mici deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4
Se amestecă ultima mână de parmezan cu frunzele de cimbru și pesmetul și se presară uniform deasupra vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
5
Stropiți generos cu ulei de măsline extravirgin bun, acest lucru vă va oferi un topping minunat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
6
Se introduce în cuptorul preîncălzit timp de 2025 de minute sau până când este fierbinte și auriu deasupra.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Se servește imediat, presărat cu puțin parmezan în plus. Cel mai bine mâncat cu o salată frumoasă și îți va plăcea.Sfat