Brânză proaspătă cu spanac

Brânză proaspătă cu spanac
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați brânza proaspătă cu spanac. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 325 calorii. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă $2.92 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapă perlată, turmeric, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Spanac curry cu brânză proaspătă (Saag Paneer), Spanac Pentru Copii Cu Fructe De Pădure Proaspete, Nuci Pecan Și Brânză De Capră În Raspbe, și Quiche de legume făcute cu roșii proaspete, spanac, busuioc și brânză de capră.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună turmeric, 1 1/2 cani de apa, si paneer si se lasa sa stea 20 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TurmericTurmeric
PaneerPaneer
ApăApă
2
Se scurge brânza într-o sită și se usucă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
3
Gatiti spanacul in 1/2 cana de apa ramasa intr-o cratita mare, acoperita, la foc moderat pana se ofileste si se inmoaie, aproximativ 2 minute. Spanacul grosolan pur, fără scurgere, într-un robot de bucătărie. Puneți usturoiul cu ghimbir într-o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Încălziți 6 linguri de ghee într-o tigaie mare antiaderentă la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi rumeniți paneer în 2 loturi, întorcându-vă ușor pentru a evita ruperea și transferul într-un castron ca rumenit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PaneerPaneer
GheeGhee
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
5
Se adaugă ceapa și saut-ul, amestecând, 5 minute. Reduceți căldura la moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
6
Adăugați pasta de usturoi și gătiți, amestecând, până când este parfumată, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De UsturoiPastă De Usturoi
7
Adăugați coriandru, pudră de chile, asafetida și băț de scorțișoară și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa este fragedă, 4 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
Praf De ChiliPraf De Chili
AsafoetidaAsafoetida
CoriandruCoriandru
CeapăCeapă
8
Se adaugă roșiile și spanacul pur și se fierbe sosul, amestecând ocazional, până se îngroașă și aproape tot lichidul se evaporă, 2 până la 4 minute. Se amestecă ușor paneer și sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
SpanacSpanac
PaneerPaneer
SosSos
SareSare
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții6
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista