Brânză Oaxaca Cu Aromă De Oregano
Oregano cu aromă de brânză Oaxaca ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 394 calorii, 12g de proteine, și 32g de grăsime. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, usturoi, rulouri bolillo și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Carne de porc Carnitas și Oaxaca brânză Shooter-Sandwich cu fasole picant Refried și ceapă roșie murate, Bile De Brânză Aromate, și Pâine De Oregano Cu Două Brânzeturi.
Instrucțiuni
Într-un bol mic de amestecare, amestecați împreună uleiul de măsline, oregano, pudra de chipotle și usturoiul până se combină bine.
Între timp, sculptați aproximativ o gaură adâncă de 1 inch în centrul brânzei pentru a forma un bol.
Așezați brânza într-un bol de sticlă și turnați amestecul de ulei de măsline în interiorul cavității și peste toată brânza, inclusiv părțile laterale.
Lăsați să stea 1 oră la temperatura camerei.
Serviți alături de rulouri de bolillo feliate.