Brânză la grătar cu spanac și Pancetta

Brânza la grătar cu spanac și Pancetta ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 432 calorii. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați spanacul pentru bebeluși, cheddar ușor, pâine și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 47 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Apple, Pancettan și cheddar ascuțit Croissant la grătar pentru Luna Națională a brânzei la grătar, Pancetta la grătar-Radicchio împachetează cu brânză de capră, și Panini cu brânză Cheddar la grătar cu Pancettan și muștar fierbinte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Puneți un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Pulverizați 2 foi de copt cu spray de gătit.
Așezați pancetta într-un singur strat pe foile de copt pregătite și coaceți până când sunt crocante și rumenite, aproximativ 12 până la 14 minute.
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Se răcește timp de 5 minute și se sfărâmă. Pune deoparte.
Într-un robot de bucătărie, combinați untul, brânzeturile, sarea și 1 lingură de ulei vegetal. Se amestecă până se omogenizează, adăugând ulei suplimentar, după cum este necesar, până când amestecul este împrăștiat.
Adăugați spanacul și pulsul până când se combină.
Preîncălziți un producător de panini.
Întindeți amestecul de brânză peste 8 felii de pâine. Se acoperă cu pancetta mărunțită.
Puneți feliile de pâine rămase deasupra. Grătați sandvișurile, 2 Odată, până devin aurii și crocante, aproximativ 3 până la 4 minute. Se răcește timp de 2 minute, apoi se taie fiecare sandwich în jumătate și se aranjează pe un platou.