Brânză La Grătar Cu Roșii Deschise
O porție conține 144 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 47 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 16 ar spune că a lovit locul. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de piper, usturoi, brânză provolone și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Sandwich Elvețian, Șuncă Și Roșii La Grătar Cu Față Deschisă, Brânză La Grătar Cu Față Deschisă, și Tomate și brânză topită sandwich deschis cu care se confruntă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar la înălțime medie.
Combinați uleiul de măsline, oregano, fulgii de ardei roșu și un vârf de sare într-un bol mic.
Ungeți părțile tăiate ale baghetei cu o parte din uleiul aromat. Grătar tăiat în jos până la prăjit, aproximativ 4 minute.
Frecați părțile la grătar ale baghetei cu usturoiul. Se acoperă cu feliile de roșii, se condimentează cu sare și se acoperă cu provolone. Grătar, acoperit, până când brânza se topește, 3 până la 5 minute.
Stropiți cu uleiul aromat rămas și condimentați cu sare.
Fotografie realizată de Con Poulos