Brânză La Grătar Cu Ceapă Caramelizată
Brânza la grătar cu ceapă caramelizată este un vegetarian felul principal. Această rețetă servește 1 și costă 2,02 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 619 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți la îndemână pâine de țară, ceapă caramelizată, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Brânză La Grătar Cu Ceapă Caramelizată, Brânză La Grătar Cu Ceapă Caramelizată, și Brânză La Grătar Cu Ceapă Caramelizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul la foc mediu într-o tigaie suficient de mare pentru a se potrivi pâinii. Asamblați sandvișul stratificând ceapa caramelizată, urmată de brânză (ușor suprapusă) și topind-o cu a doua felie de pâine.
Așezați sandvișul în untul topit și așezați deasupra un obiect curat și greu pentru a apăsa pâinea în jos. Lăsați sandvișul să se prăjească pe o parte la foc mediu-mic timp de aproximativ cinci minute sau până când pâinea se rumeneste.
Întoarceți sandvișul și adăugați restul de unt în tigaie. În acest moment, probabil că nu va trebui să puneți obiectul greu deasupra. Dar, dacă sandvișul nu este suficient de compact, mergeți mai departe și faceți acest lucru. Prăjiți până când pâinea se rumeneste, încă cinci minute, serviți.