Brânză La Grătar Caprese
Această rețetă vegetariană servește 1 și costă $1.16 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 543 calorii. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 255 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână frunze de busuioc, unt, roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Pâine prăjită Caprese la grătar cu brânză Burrata + avocado la grătar, Brânză La Grătar Caprese, și Sandwich Cu Brânză La Grătar Caprese pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o linguriță de unt și o linguriță de ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu până când spumarea dispare.
Adăugați ambele felii de pâine și gătiți, învârtindu-se ocazional, până se rumenesc pal pe partea de jos, aproximativ 2 minute.
Transferați pe o placă de tăiat prăjită-cu fața în sus. jumătate de brânză deasupra unei felii de pâine. Se acoperă cu roșii, busuioc și brânză rămasă. Închideți sandvișul, cu ambele părți prăjite orientate spre interior.
Încălziți încă o linguriță de unt și ulei în tigaie și reduceți focul la mediu scăzut.
Adăugați sandviș și gătiți, învârtindu-se ocazional, până la adâncime, chiar maro auriu, aproximativ 5 minute.
Îndepărtați sandwich-ul folosind o spatulă metalică flexibilă.
Adăugați restul de unt și ulei. Întoarceți sandvișul în tigaie gătit cu fața în sus. Se condimentează cu sare. Gatiti, vartej ocazional, pana cand a doua parte este adanca, chiar maro auriu si branza se topeste bine, aproximativ 5 minute.