Brânză Haloumi la grătar și lămâie
Brânza Haloumi la grătar și lămâia ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 321 calorii. Pentru $2.95 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de lămâi, ulei de măsline, brânză haloumi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată de pepene verde cu brânză Haloumi la grătar, Brânză Haloumi la grătar cu tapenadă de măsline, și Salată de sparanghel la grătar cu Haloumi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți un grătar pe gaz pentru gătit la căldură directă la foc moderat.
Tăiați 8 felii subțiri din lămâi, apoi stoarceți suficient suc din REST pentru a măsura 2 linguri și puneți într-un bol.
Înjumătățiți brânza în diagonală, apoi tăiați fiecare triunghi, tăiați partea în jos, în felii groase de 1/3 inch.
Se toacă usturoiul și se pasează într-o pastă cu un vârf de sare folosind partea unui cuțit mare și greu, apoi se adaugă la sucul de lămâie.
Se amestecă sare și zahăr până se dizolvă, apoi se adaugă 1/4 cană de ulei, amestecând până se combină.
Aruncați separat felii de lămâie și brânză fiecare cu 1/2 lingură de pansament.
Periați ambele părți ale pâinii cu restul de 2 linguri de ulei.
Pâine la grătar, brânză și felii de lămâie pe grătar, acoperite, întorcându-se o dată (folosiți o spatulă metalică pentru a răzui sub brânză pentru a slăbi înainte de a se întoarce), până când pâinea este prăjită (2 până la 3 minute în total), semnele de grătar apar pe brânză (3 până la 4 minute în total), iar lămâile încep să se ofilească (4 până la 6 minute în total).
Bateți mărarul în pansamentul rămas. Împărțiți pâinea între 4 farfurii mici și acoperiți cu brânză și felii de lămâie.
Stropiți cu pansament și serviți imediat.
Dacă nu puteți face grătar în aer liber, pâinea, lămâia și brânza pot fi gătite într-o tigaie de grătar mare (cu 2 arzătoare), bine condimentată, la foc moderat.