Brânză Fondue

Brânză Fondue
Brânză Fondue ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 576 calorii, 20g de proteine, și 36g de grăsime per portie. 630 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de vin, brânză elvețiană, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi făina de amidon din cartofi, puteți urma acest fel principal cu Turtă dulce de ciocolată fără Gluten ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Brânză serioasă: bere Super Bowl și Fondue de brânză, Fondue Cu Trei Brânzeturi, și Fondue De Brânză Oka pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Frecați interiorul vasului de fondue (sau o caserolă/farfurie) cu un cățel de usturoi. Dacă utilizați un vas de frecare, adăugați suficientă apă pentru a acoperi fundul tigaiei pentru a o proteja.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Dragați brânza tăiată cubulețe în făină de cartofi și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De CartofiFăină De Cartofi
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
3
Se toarnă vinul în vas și se încălzește. Când vinul este încălzit, adăugați brânza acoperită. Aduceți la foc mic, amestecând cu un tel de sârmă până când brânza este topită și bine amestecată cu vinul. Condimentează cu nucșoară rasă, sare și piper. Când este gata de servit, bateți în kirsch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
KirschKirsch
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei
4
Serviți cu cuburi de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Revista