Brânză Fondue

Brânză Fondue ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 576 calorii, 20g de proteine, și 36g de grăsime per portie. 630 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de vin, brânză elvețiană, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi făina de amidon din cartofi, puteți urma acest fel principal cu Turtă dulce de ciocolată fără Gluten ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Brânză serioasă: bere Super Bowl și Fondue de brânză, Fondue Cu Trei Brânzeturi, și Fondue De Brânză Oka pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Frecați interiorul vasului de fondue (sau o caserolă/farfurie) cu un cățel de usturoi. Dacă utilizați un vas de frecare, adăugați suficientă apă pentru a acoperi fundul tigaiei pentru a o proteja.
Dragați brânza tăiată cubulețe în făină de cartofi și dați deoparte.
Se toarnă vinul în vas și se încălzește. Când vinul este încălzit, adăugați brânza acoperită. Aduceți la foc mic, amestecând cu un tel de sârmă până când brânza este topită și bine amestecată cu vinul. Condimentează cu nucșoară rasă, sare și piper. Când este gata de servit, bateți în kirsch.
Serviți cu cuburi de pâine.