Brânză Feta cu salată de busuioc

Brânză Feta cu salată de busuioc
Brânza Feta cu salată de busuioc ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 253 calorii, 7g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați avocado, oțet balsamic, frunze de busuioc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată de sfeclă și Avocado cu brânză Feta și busuioc, Salată De Căpșuni, Fistic, Brânză Feta Și Busuioc, și Căpșuni balsamice de busuioc și brânză feta bătută la grătar pentru # SundaySupper pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați nucile într-o tigaie mică la foc mediu. Gatiti, amestecand constant, pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Într-un bol, amestecați ușor nucile, roșiile, busuiocul, ceapa verde, avocado, brânza feta cu busuioc și roșii uscate la soare, măsline kalamata și ardei gras roșu. Condimentează cu sare de usturoi și stropește cu oțet balsamic și ulei de măsline extravirgin. Se lasă să stea aproximativ 15 minute și se aruncă din nou chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Măsline KalamataMăsline Kalamata
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista