Brânză elvețiană, șuncă și sparanghel coace

Brânză elvețiană, șuncă și sparanghel coace
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați brânza elvețiană, șunca și sparanghelul. Această rețetă servește 6 și costă 1,29 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 239 calorii. 14 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, cremă condensată de supă de țelină, amestec de umplutură de sodiu inferior și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Sparanghel și coacere Elvețiană, Șuncă Elvețiană Și Ouă De Sparanghel, și Șuncă și brânză elvețiană se coace pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Adăugați apă fierbinte la amestecul de umplutură; se amestecă doar până se umezește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De UmpluturăAmestec De Umplutură
ApăApă
3
Lăsați să stea 5 min.
4
Combinați șunca, sparanghelul, supa și laptele în vasul de copt de 13x9 inci pulverizat cu spray de gătit; se presară cu brânză. Acoperiți cu umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
SparanghelSparanghel
UmpluturăUmplutură
BrânzăBrânză
LapteLapte
SupăSupă
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Coaceți 30 min. sau până când se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista