Brânză elvețiană, șuncă și sparanghel coace
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați brânza elvețiană, șunca și sparanghelul. Această rețetă servește 6 și costă 1,29 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 239 calorii. 14 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, cremă condensată de supă de țelină, amestec de umplutură de sodiu inferior și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Sparanghel și coacere Elvețiană, Șuncă Elvețiană Și Ouă De Sparanghel, și Șuncă și brânză elvețiană se coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 177°.
Adăugați apă fierbinte la amestecul de umplutură; se amestecă doar până se umezește.
Combinați șunca, sparanghelul, supa și laptele în vasul de copt de 13x9 inci pulverizat cu spray de gătit; se presară cu brânză. Acoperiți cu umplutură.
Coaceți 30 min. sau până când se încălzește.