Brânză elvețiană, brânză de capră și tartă de Prosciutto

Brânză elvețiană, brânză de capră și tartă de Prosciutto
Chard elvețian, brânză de capră și tarta Prosciutto este un fără gluten rețetă cu 5 porții. Pentru $ 4.56 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 766 calorii, 23g de proteine, și 43G de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 56 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ulei de măsline, petite bottes de bettes, brânză de capră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Tarta cu brânză elvețiană, praz și capră, Tartă Elvețiană Cu Grana Padano Și Brânză De Capră, și Tartă Elvețiană Cu Brânză De Capră, Coacăze Și Nuci De Pin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aproape o săptămână fără postare mă face să simt că pierd toată distracția. Nu pot să cred că februarie s-a terminat și s-a dus. Mă face să mă întreb de ce atât de mult devine întotdeauna ambalate într-o astfel de lună scurtă, dar eu sunt ușurat că toate proiectele au fost finalizate și termene respectate. Deci, " Bună Ziua Martie!
2
Să mergem!"Da, luna aceasta este cu siguranță un alt fel de ocupat, plin de călătorii, ateliere și vizite și puteți paria că aștept cu nerăbdare schimbarea peisajului. Oh, da.A face mici pauze pe tot parcursul zilei de lucru este vital pentru toată lumea. Probabil că ați observat-o doar aruncând o privire cu capul afară timp de 10 minute sau făcând o plimbare cu un coleg. Un lucru pe care îl găsesc cel mai revigorant este prânzul. Nu pot face fără. Cred că provine direct din copilăria mea când mama ne lua de la școală pentru prânz. Ea a avut nimic împotriva mese cantină, dar ea sa bucurat de a lua timp pentru a face acest lucru. Nu a fost nimic fantezist, dar ruperea timp de o oră a însemnat și ridicarea unei cărți noi la bibliotecă, obținerea mai multor autocolante la librărie, oprirea la brutărie pentru o delicatese. Un pic de distracție în mijlocul unei zile lungi de lucru. Întotdeauna un tratament atunci când ești un copil. Sau un adult.Îmi place o salată bună cu tone de legume colorate, uneori acoperită cu un ou fiert tare sau două. Supele sunt o altă bază preferată, dar nimic nu spune pauza de prânz mai mult decât o tartă savuroasă și o salată laterală pentru mine. Mâncare Bistro franceză prin excelență. Una care îmi încălzește sufletul fiind atât de departe de casă. Una care mă face să mă simt tot crescut, deși am fost acolo pentru un timp. Tartele sărate sunt vasele perfecte pentru a obține o doză bună din toate alimentele esențiale de care creierul și corpul tău au nevoie pentru a funcționa corect, fără prea mult efort sau planificare. Odată ce ai crusta, aruncat în orice îți lovește fantezia sau orice ai la îndemână. Cerul este limita în ceea ce privește umpluturile, condimentele, ierburile etc...Lucru amuzant este că în familia mea o tartă savuroasă este, de asemenea, masa de alegere pentru orice călător epuizat. Ori de câte ori mergem acasă, știu că prima noastră masă va fi quiche Lorraine a mamei mele cu o salată și vinaigreta de șalotă a tatălui meu. Ori de câte ori vin în vizită, există quiche gata pentru ei să ia o mușcătură rapidă după o zi lungă de călătorie. Cum a ajuns să fie așa? Nu știu. E tradiție. Și nu te pui cu tradiția. Ei bine, cel puțin nu asta, ehehe.Cred că poți numi această brânză elvețiană, brânză de capră și tartă de Prosciutto o repetiție de fel pentru sosirea părinților mei în două săptămâni. În sfârșit am venit cu o crustă savuroasă fără gluten de care sunt îndrăgostit. Are un gust bun, coace bine și se rostogolește ca un farmec. Pentru umplutură, am folosit ceea ce aveam la îndemână: o grămadă de smog elvețian care zăbovește în frigider, niște brânză de capră și prosciutto rămase dintr-o noapte de tapas cu prietenii. Data viitoare ar putea fi pur și simplu slănină și ceapă. Cine știe...Nu pot să cred că voi fi în L. A miercuri și Seattle duminică! Dacă sunteți înregistrat la oricare dintre ateliere, Ei bine, "mulțumesc" în avans și abia aștept să vă cunosc! Există câteva tweet-up-uri/întâlniri organizate în timp ce scriu acest lucru, așa că, dacă sunteți interesat, cel mai bun lucru este să verificați feedul meu Twitter (@Sweet
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turte De VițelTurte De Vițel
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Chard ElvețianChard Elvețian
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
ProsciuttoProsciutto
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3
Tartelette) sau oricare dintre fetele (nebune-minunate-distractive) care îmi vor arăta prin oraș săptămâna aceasta: Rachael (@fujimama), Jen (@jenjenk) și Gaby (@Whats
1
Servește 4pentru crustă: 5 linguri (70gr) unt nesărat,la temperatura camerei1 linguriță muștar Dijon3 gălbenuș de ousare de vârf1 / 2 cană (80gr) făină de orez brun1/2 cană (60gr) făină de mei1 / 4 cană (30gr) făină de sorg1 / 4 cană(40gr) amidon de tapioca (sau 1,5 căni de făină universală dacă nu folosiți făină gf) 1/2
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Unt NesăratUnt Nesărat
Amidon De TapiocaAmidon De Tapioca
Sare De Condiment Al Lui LawrySare De Condiment Al Lui Lawry
SorgSorg
MeiMei
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
2
Pentru umplutură:2 linguri ulei de măsline1 ceapă medie (am folosit 1/2 dintr-o Vidalia dulce uriașă), feliată subțire1 buchet de smog elvețian (curcubeu roșu-verde-alegerea ta), spălat și bătut uscat4 - 6 felii prosciutto3 ouă, ușor bătute2 / 3 cană lapte întregsare și pipersare de nucșoară proaspăt rasă4 până la 6 oz (120gr - 180gr) brânză de capră
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
Ceapa VidaliaCeapa Vidalia
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
3
Pregătiți crusta: într-un mixer, bateți împreună untul și muștarul la viteză medie până când sunt ușoare și aerisite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați gălbenușurile de ou, pe rând și bateți bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
5
Se amestecă până se încorporează.
6
Adăugați toate făinurile diferite și guma de xantham și amestecați scurt. Aruncați întregul amestec pe o placă ușor făinată (folosiți mai multă făină de orez) și adunați aluatul într-o bilă netedă. Aplatizați aluatul într-un disc, înfășurați-l în folie de plastic și dați-l la frigider timp de o oră.Preîncălziți cuptorul la 177° și poziționați un suport în centru.Când aluatul este frumos și rece, întindeți-l pe o placă ușor făinată sau între două foi de plastic pentru a se potrivi cu tigaia preferată. (Am mers cu dreptunghiular de data aceasta) dacă aluatul se rupe în timp ce rulați sau/și transferați în tigaie, doar peticiți-l cu vârful degetelor. Tapetați aluatul cu o bucată de hârtie pergament, umpleți cu greutăți de plăcintă sau fasole dy și coaceți timp de 15-20 de minute până când se termină complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De OrezFăină De Orez
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Scoateți greutățile și hârtia pergament. În acest moment puteți refrigera crusta coaptă până la 5 zile dacă nu o utilizați imediat sau o puteți congela până la 3 luni.Pregătiți umplutura: Preîncălziți cuptorul la 177° și poziționați un suport în mijloc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Încălziți uleiul într-o tigaie mare sautee la foc mediu și gătiți ceapa până devine translucidă (aproximativ 3-4 minute), adăugați smogul elvețian și fierbeți până se ofilesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte să se răcească. În aceeași tigaie, sotati rapid feliile de prosciutto pentru a le face frumoase și crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Scoateți din pan.In un castron mare, amestecati impreuna ouale, laptele, sarea, piperul si nucsoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Puneți ceapa și smogul elvețian în partea de jos a crustei și turnați încet amestecul de ouă peste ea. Se acoperă cu felii de prosciutto și brânză de capră mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Chard ElvețianChard Elvețian
ProsciuttoProsciutto
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
1
Se toarnă la pate: 70gr beurre mou, non sale1 cc moutarde de Dijon3 jaunes d ' oeufpincee de sel80gr farine de riz brun60gr farine de millet30gr farine de sorg40gr de farine de tapioca (ou de 210gr de farine blanche)1/2 cc de gomme de xantham
Ingrediente de care veți avea nevoie
TapiocaTapioca
Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch,Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch,
2
Pour la garniture: 2 cs d 'huile d' olive1 oignon moyen, coupe en tranche fine1 petite bottes de bettes4 - 6 tranșe de prosciutto3 oeufs, legerement battus150ml lait entiersel, poivrepincee de muscade fraiche120gr a 180gr de fromage de chevre emiettequelques brins de thym
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
3
Preparer la pate: dans le bol d ' un mixer, battez le beurre et la moutarde pandantiv 2 minute. Ajoutez les jaunes d ' oeufs ONU a ONU, tout en melangeant bien apres chaque jaune. Fără gluten, fără gluten, fără gluten. Melangez brievement et verzes le contenu sur un plan de muncă. Ramassez en boule et metter au pandantiv frigorific une heure.Prechauffez le four a 180C et positionnez une placă au milieu.Etalez la pate sur un plan de travail legerement farine (farine sans gluten de preferință), ou entre deux feuilles de papier sulfurise. Foncez en un plat a tarte (rectangulaire ou rond), mettre une feuille de papier sulfurise dans le fond, et des pois/riz. Faire pre-cuire 10-12 minute. Sortez la tarte du four și laissez refroidir.Pregătiți-vă la garniture: Prechauffez le four a 180C.Dans une grande poele a feu moyen, faites revenir l 'oignon dans l' huile. Ajoutez les bettes et cuire jusqu 'a ce qu' els apparaissent fanees. Se retrag de la poele și faites-y revenir les tranșe de prosciutto. Laissez refroidir.Dans un mare bol, melangez les oeufs, le lait, sel, poivre et la pointe de muscade.Repartissez les oignons și bettes au fond de la tarte. Versez dessus le melange oeufs/ lait, parsemer des tranches de prosciutto și de fromage de chevre. Faites cuire 30-40 de minute. Parsemez de thym frais a la sortie du four.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
Brânză De CaprăBrânză De Capră
BouleBoule
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch,Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch,
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu

Ingrediente

1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(80gr) făină de orez brun(80gr) făină de orez brun120grsa 180gr de fromage de chevre emiettea 180gr de fromage de chevre emiette5creveți și cu venepincee de muscade fraichepincee de muscade fraiche1Oreos dublu umplutMuștar DijonMuștar Dijon3gălbenușuri de ougălbenușuri de ou3ouă, ușor bătuteouă, ușor bătute5creveți și cu venepincee de selpincee de sel5creveți și cu venesel, poivresel, poivre1131 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.(120gr-180gr) brânză de capră mărunțită(120gr-180gr) brânză de capră mărunțită5creveți și cu veneDans un grand bol, melangez les oeufs, le lait, sel, poivre et la pointe de muscadeDans un grand bol, melangez les oeufs, le lait, sel, poivre et la pointe de muscade1Bucăți de caramele Heath Bargumă xanthamgumă xantham1cc moutarde de Dijoncc moutarde de Dijon1rackPreîncălziți cuptorul la 350F și poziționați a în mijlocPreîncălziți cuptorul la 350F și poziționați a în mijloc60grsfarine de milletfarine de millet1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(60gr) făină de mei(60gr) făină de mei1pinchvârf de nucșoară proaspăt rasăvârf de nucșoară proaspăt rasă2cs d 'huile d' olivecs d 'huile d' olive23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)1micuta bottes de bettesmicuta bottes de bettes4tranches de prosciuttotranches de prosciutto42 linguri butte topitprosciuttoprosciutto1pinchsare de vârfsare de vârf5creveți și cu venePepperoncini, pentru garniturăPepperoncini, pentru garnitură30grsfarine de sorgfarine de sorg591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(30gr) făină de sorg(30gr) făină de sorg1(vinete)ceapă (am folosit 1/2 dintr-o Vidalia dulce uriașă), feliată subțireceapă (am folosit 1/2 dintr-o Vidalia dulce uriașă), feliată subțire1buchetChard elvețian (curcubeu roșu-verde-alegerea ta), spălat și uscatChard elvețian (curcubeu roșu-verde-alegerea ta), spălat și uscat40grsde farine de tapiocade farine de tapioca591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(40gr) amidon de tapioca(40gr) amidon de tapioca3crenguțe1/2 varză creață feliată mărunt1/2 varză creață feliată mărunt53 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm(70gr) unt nesărat, la temperatura camerei(70gr) unt nesărat, la temperatura camerei1581 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 cană lapte integral sau smântână1 cană lapte integral sau smântână5creveți și cu veneCoaceți aproximativ 30-40 de minute sau până când tarta începe să se rumenească și crema este gătită. Spinkle cu cimbru proaspăt tocatCoaceți aproximativ 30-40 de minute sau până când tarta începe să se rumenească și crema este gătită. Spinkle cu cimbru proaspăt tocat70grsbeurre mou, non vânzarebeurre mou, non vânzare1cc de gomme de xanthamcc de gomme de xantham80grsfarine de riz brunfarine de riz brun3jaunes d ' Oeufjaunes d ' Oeuf1501 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibillait entierlait entier3oeufs, legerement battusoeufs, legerement battus1oignon moyen, coupe în tranșă fineoignon moyen, coupe în tranșă fine1802 linguri de unt nesaratPrechauffez le four aPrechauffez le four a1802 linguri de unt nesaratPrechauffez le four A et positionnez une plaque au milieuPrechauffez le four A et positionnez une plaque au milieu5creveți și cu venequelques brins de thymquelques brins de thym
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista