Brânză De Iaurt (Labneh)

Brânză De Iaurt (Labneh)
Brânza de iaurt (Labneh) este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 24 de porții. Această masă de dimineață are 142 calorii, 1g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de ulei de măsline, iaurt, sare de mare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 ore. În general, această rețetă câștigă o nu atât de excelent scor spoonacular de 13%. Încercați Ți-ai luat Capra: cum să faci Labneh (aka brânză de iaurt), Iaurt Grecesc Labneh, și Labneh Cu Ardei Iute Și Hamsie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă iaurtul într-o strecurătoare căptușită cu o grosime dublă de pânză de brânză și se pune într-un castron suficient de adânc încât strecurătoarea să nu stea în lichid. Se amestecă sare, apoi se pun capetele de pânză de brânză peste iaurt, acoperindu-l. Se răcește cel puțin 1 zi și până la 2 (brânza va deveni mai densă cu cât o scurgeți mai mult).
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
IaurtIaurt
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
SitaSita
BolBol
2
Puneți brânza într-un borcan înalt și îngust și acoperiți cu 1/4 in. ulei. Labneh păstrează, răcit, până la 2 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Iaurt GrecescIaurt Grecesc
Ulei De GătitUlei De Gătit
DificultateExpert
Gata În24 hrs
Porții24
Scor De Sănătate1
Revista