Brânză De Epocă Și Supă De Carne De Crab
Vintage brânză și Crabmeat supa este un pescatarian rețetă cu 6 porții. Acest curs principal are 318 calorii, 20g de proteine, și 22g de grăsime per portie. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Dacă aveți margarină, făină, arpagic și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Este perfect pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați o epocă: cremă de supă de pui, Carne de crab și brânză Po ' Boy, și Crabmeat-Aperitive Cu Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare la foc mediu topiți untul sau margarina, adăugați făina și amestecați bine formând o pastă sau roux.
Adăugați sare și piper. Adăugați încet laptele sau jumătate și jumătate, amestecând constant până se îngroașă. (Notă: Acest lucru poate dura puțin timp, dar păstrați-vă aproape, deoarece poate arde rapid.)
Adăugați brânză și continuați să amestecați bine până când toată brânza se topește și amestecul este neted.
Adăugați sosul de ardei iute și crabul și lăsați să se încălzească. Se toarnă în boluri individuale și se presară cu arpagic chiar înainte de servire.