Brânză De Cireșe Daneză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați brânza de cireșe Daneză. O porție conține 537 calorii, 3G de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 27 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de umplutură de plăcintă cu cireșe, cremă de brânză, rulouri de semilună și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brânză De Cireșe De Vacanță Daneză, Brânză Cremă Ușoară De Cireșe Daneză, și Brânză de cireșe-vanilie Cupcakes daneze pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Separați aluatul de semilună în patru dreptunghiuri.
Așezați pe o foaie de copt ungere; sigilați perforațiile.
Întindeți 1 lingură cremă de brânză pe fiecare dreptunghi. Topiți fiecare cu 1/4 cană umplutură de plăcintă cu cireșe.
Coaceți la 375 de minute timp de 10-12 minute sau până când marginile se rumenesc. Se răcește timp de 5 minute.
Așezați glazura într-un castron mic pentru microunde; încălziți la mare timp de 15-20 de secunde.
Stropiți peste produse de patiserie calde.
Serviți cald. Refrigerați resturile.