Brânză de capră-Ravioli de rucola cu unt de roșii-pancetta
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați brânză de capră-Ravioli de rucola cu unt de roșii-pancetta. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 79G de grăsime, și un total de 1284 calorii. Pentru $6.52 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați roșii de prune, unt de roșii-pancetta, brânză de capră și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este grozav. Încercați Brânză de capră-Ravioli de rucola cu unt de roșii-Pancetta, Ravioli de rucola și brânză de capră, și Ravioli cu rucola, roșii și Pancetta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați șalotă; se sotează 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
3
Adăugați rucola; aruncați până se ofilesc, dar încă verde strălucitor, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La Rotisor
4
Transferați amestecul de rucola într-un castron mare și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
5
Se amestecă brânza de capră și parmezanul. Condimentați umplutura cu sare și piper.Tapetați 2 foi de copt cu folie rezistentă; pulverizați folie cu spray antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Brânză De Capră
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
6
Așezați 4 ambalaje wonton pe suprafața de lucru; acoperiți ambalajele rămase cu plastic pentru a preveni uscarea. Periați ușor întreaga suprafață a fiecărui înveliș cu albus de ou. Lingură 1 linguriță generoasă de umplere în centrul fiecărui ambalaj. Îndoiți ambalajele în diagonală în jumătate, formând triunghiuri. Apăsați ferm marginile pentru a sigila. Aranjați ravioli pe foi pregătite. Repetați cu ambalajele rămase și umplutura. (Se poate face înainte. Acoperiți cu plastic și răciți până la 1 zi; sau acoperiți cu plastic, apoi folie rezistentă și congelați până la 1 săptămână. Dacă este înghețat, nu dezghețați înainte de gătit.) Faceți unt de roșii-pancetta: gătiți pancetta tocată într-o tigaie mare la foc mediu-mare până când este crocantă și rumenită. Folosind lingura cu fante, transferați pancetta pe un prosop de hârtie; scurgere. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Wonton Wrappers
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
2 Cepe Roșii Tăiate
Ravioli
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
7
Se toarnă toate picăturile, cu excepția a 1 lingură, din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Adăugați unt în picături în tigaie; se topește la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Adăugați roșiile și cimbru; se sotează până când roșiile sunt fragede, aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare și piper. (Se poate face cu 2 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
2 Cesti Catei De Usturoi
1
Puneți untul topit într-un castron mare. Gatiti jumatate de ravioli in oala mare cu apa sarata clocotita pana cand se inmoaie, aproximativ 4 minute pentru proaspete sau 5 minute pentru congelate. Folosind o strecurătoare mare, transferați ravioli în strecurătoare și scurgeți; așezați într-un castron cu unt și aruncați pentru a acoperi. Acoperiți pentru a vă încălzi. Gatiti ravioli ramasi in aceeasi oala cu apa clocotita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ravioli
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-o
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se scurge și se adaugă la castron de ravioli cu unt. Aruncați ușor pentru a acoperi. Împărțiți ravioli între boluri. Reîncălziți untul de roșii la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ravioli
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați pancetta rezervată și busuioc; se sotează 1 minut. Puneți sosul peste ravioli; garnisiți cu cimbru.
Ravioli poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.