Brânză de capră provenială în andive

Brânză de capră provenială în andive
Brânza de capră provenială în Endive ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 8 și costă $3.69 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 210 calorii. Dacă aveți la îndemână miere, lapte, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este minunat. Rețete similare sunt Gratin De Brânză De Capră Provensal, Alouette Brânză De Capră Mărunțită Mini Tacos Provensal, și Miel fript provensal umplut cu smochine, brânză de capră și nucă.

Instrucțiuni

1
Se amestecă brânza, laptele, mierea, ierburile și sarea într-un castron până se combină. Puneți 2 lingurițe de amestec în fiecare frunză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
IerburiIerburi
MiereMiere
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista