Brânză de capră la grătar cu sos de afine
Brânza de capră la grătar cu pansament de afine este un fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă cu 6 porții. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 152 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Dacă aveți la îndemână capete de cicoare, varză de ridiche, brânză de capră g capricorn și alte câteva ingrediente, o puteți face. 118 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Funcționează bine ca o garnitură destul de ieftină. Cu o lingură scor de 99%, acest fel de mâncare este grozav. Rețete similare includ Orzo de legume la grătar cu brânză de capră și pansament Balsamic, Salată caldă de piersici și Frisee la grătar cu sos de brânză de capră, și Brânză de capră-Burger umplut cu brânză de capră acidulată-sos de castraveți.
Instrucțiuni
Sfert, miez, apoi feliați subțire mărul într-un castron cu sucul de lămâie și 1 lingură de apă. Aruncați bine, deoarece acest lucru oprește merele să se rumenească.
Încălziți grătarul la mare, apoi tapetați grătarul cu folie.
Puneți brânzeturile cu coaja în jos pe folie, apoi lăsați-le deoparte pentru o clipă.
Scurgeți 2 linguri de suc din vasul cu mere într-un alt castron mic și aruncați restul.
Adăugați sosul de afine, uleiul și mierea cu niște condimente și bateți pentru a forma un pansament. Grătiți brânzeturile timp de 4 minute, apoi împrăștiați nucile pe și în jurul brânzeturilor și reveniți la grătar pentru a găti încă câteva minute, dar aveți grijă ca nucile să nu se ardă.
Aranjați mărul, cicoarea și mugurii de ridiche sau năsturelul pe 6 farfurii, apoi acoperiți cu grijă cu brânza topită fierbinte. Împrăștiați peste nuci, lingurați peste pansament și serviți imediat.