Brânză de capră cu crustă de alune cu verdeață mixtă și vinaigretă de mure

Brânza de capră cu crustă de alune, cu verdeață mixtă și vinaigretă de mure, ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.08 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 378 calorii, 18g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați brânză de capră cu usturoi și ierburi, ulei de măsline, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până blackberry ar putea urma acest curs principal cu Tort De Gris De Pere-Mure ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Verdețuri mixte și brânză de capră cu vinetă de zmeură, Verdeață mixtă cu vinetă cu ulei de alune, și Verdeață Mixtă Pentru Bebeluși Cu Vinetă De Mure.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-un vas superficial. Înmuiați feliile de brânză în albușuri de ou și dragați în amestecul de pesmet. Acoperiți și răciți cel puțin 2 ore.
Încălziți 1 1/2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați 4 felii de brânză de capră; gatiti 30 de secunde pana la 1 minut pe fiecare parte sau pana se rumeneste usor.
Scoateți brânza din tigaie și păstrați-o la cald. Repetați cu uleiul și brânza rămase.
Împărțiți verdele uniform între 4 farfurii. Completați fiecare cu 2 runde de brânză de capră și stropiți cu vinetă de mure.