Sardinele lui Taki: Sardeles Takis

Sardinele lui Taki: Sardeles Takis
Sardinele lui Taki: Sardeles Takis este un fel principal care servește 6. O porție conține 858 calorii, 44G de proteine, și 56G de grăsime. Pentru $2.75 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 12 minute. Un amestec de oregano, suc de lămâie, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Sardine pe verdeață, Sardine Sfărâmate, și Sardine Pe Biscuiți.

Instrucțiuni

1
Curățați sardinele tăind capetele și cozile cu o foarfecă. Apoi, tăiați coloana vertebrală pentru a deschide peștele. Nu tăiați complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SardineSardine
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
2
Scoateți osul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepți Mărunțiți2 Cepți Mărunțiți
3
Înveliți interiorul sardinelor cu o acoperire de sare gri și închideți fileul. Înveliți exteriorul cu sare și puneți-l într-o farfurie mică și superficială. Acoperiți și puneți-l la frigider timp de 12 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SardineSardine
(tub Mare)(tub Mare)
4
Clătiți bine și feliați în jumătate pentru a separa fileurile.
5
Într-un castron mic, bateți împreună sucul de lămâie, uleiul de măsline și oregano. Pe un platou, așezați roșiile și așezați fileurile de sardină deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
SardineSardine
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
6
Se toarnă amestecul de lămâie peste pește. Aruncați măslinele deasupra și serviți cu pâinea rustică pentru meze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine ItalianăPâine Italiană
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire

Vin recomandat: Riesling, Albarino, Trandafir Spumant

Riesling, Albarino, și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru sardine. Peștele puternic aromat, uleios, cum ar fi sardinele, se împerechează bine cu aceste vinuri albe crocante și vin spumant, chiar și cu roz. Weingut Schneider Niederhauser Hermannshohle Riesling Trocken cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Weingut Schneider Niederhauser Hermannshohle Riesling Trocken
Weingut Schneider Niederhauser Hermannshohle Riesling Trocken
Aromele fumurii duc într-un gust incredibil de mătăsos, sărat și articulat; cherry blossom și scree în ultra hi-def; un fir delicat de chile-fir pe finisaj nu deranjează complexitatea răcoroasă. Nu-mi amintesc o recoltă mai bună a acestui vin.
DificultateExpert
Gata În1 h, 12 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Revista