Sardinele lui Taki: Sardeles Takis
Sardinele lui Taki: Sardeles Takis este un fel principal care servește 6. O porție conține 858 calorii, 44G de proteine, și 56G de grăsime. Pentru $2.75 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 12 minute. Un amestec de oregano, suc de lămâie, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Sardine pe verdeață, Sardine Sfărâmate, și Sardine Pe Biscuiți.
Instrucțiuni
Curățați sardinele tăind capetele și cozile cu o foarfecă. Apoi, tăiați coloana vertebrală pentru a deschide peștele. Nu tăiați complet.
Înveliți interiorul sardinelor cu o acoperire de sare gri și închideți fileul. Înveliți exteriorul cu sare și puneți-l într-o farfurie mică și superficială. Acoperiți și puneți-l la frigider timp de 12 ore.
Clătiți bine și feliați în jumătate pentru a separa fileurile.
Într-un castron mic, bateți împreună sucul de lămâie, uleiul de măsline și oregano. Pe un platou, așezați roșiile și așezați fileurile de sardină deasupra.
Se toarnă amestecul de lămâie peste pește. Aruncați măslinele deasupra și serviți cu pâinea rustică pentru meze.
Vin recomandat: Riesling, Albarino, Trandafir Spumant
Riesling, Albarino, și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru sardine. Peștele puternic aromat, uleios, cum ar fi sardinele, se împerechează bine cu aceste vinuri albe crocante și vin spumant, chiar și cu roz. Weingut Schneider Niederhauser Hermannshohle Riesling Trocken cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Weingut Schneider Niederhauser Hermannshohle Riesling Trocken
Aromele fumurii duc într-un gust incredibil de mătăsos, sărat și articulat; cherry blossom și scree în ultra hi-def; un fir delicat de chile-fir pe finisaj nu deranjează complexitatea răcoroasă. Nu-mi amintesc o recoltă mai bună a acestui vin.