Brânză de capră, ceapă de primăvară și souff de pătrunjel 8S
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați brânza de capră, ceapa de primăvară și pătrunjelul. Pentru $2.28 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 271 calorii, 16g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 4. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, făină, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Primăvară. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este bun. Budincă de pâine cu ceapă de primăvară și brânză de capră, Tartă cu brânză de capră, ceapă de primăvară și alune, și Sufleuri De Brânză De Capră sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 190C / ventilator 170C / gaz
Unt patru ramekine de 200 ml sau vase rezistente la cuptor sau șase 150 ml. Puneți vasele pe o tavă de copt pentru a le scoate mai ușor din cuptor. Topiți untul într-o tigaie grea, amestecați făina și gătiți, amestecând, timp de 1 min. Se amestecă încet laptele pentru a face un sos gros. Se fierbe timp de 2 minute pentru a găti făina.
Se ia de pe foc și se amestecă pătrunjelul, ceapa de primăvară, brânza de capră, gălbenușurile de ou, treicartiere de parmezan și condimente.
Bateți albușurile până se înțepenesc, apoi pliați în sos în trei loturi, tăind amestecul de fiecare dată pentru a încorpora albușul fără a pierde prea mult aer din amestec. Împărțiți între felurile de mâncare pregătite și presărați parmezanul rămas.
Coaceți timp de 20 de minute pentru vasele mici și 25 de minute pentru cele mai mari până când au crescut și au devenit aurii.