Brânză de capră, ceapă de primăvară și souff de pătrunjel 8S

Brânză de capră, ceapă de primăvară și souff de pătrunjel 8S
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați brânza de capră, ceapa de primăvară și pătrunjelul. Pentru $2.28 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 271 calorii, 16g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 4. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, făină, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Primăvară. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este bun. Budincă de pâine cu ceapă de primăvară și brânză de capră, Tartă cu brânză de capră, ceapă de primăvară și alune, și Sufleuri De Brânză De Capră sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 190C / ventilator 170C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Unt patru ramekine de 200 ml sau vase rezistente la cuptor sau șase 150 ml. Puneți vasele pe o tavă de copt pentru a le scoate mai ușor din cuptor. Topiți untul într-o tigaie grea, amestecați făina și gătiți, amestecând, timp de 1 min. Se amestecă încet laptele pentru a face un sos gros. Se fierbe timp de 2 minute pentru a găti făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Se ia de pe foc și se amestecă pătrunjelul, ceapa de primăvară, brânza de capră, gălbenușurile de ou, treicartiere de parmezan și condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Sezonul GoyaSezonul Goya
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
4
Bateți albușurile până se înțepenesc, apoi pliați în sos în trei loturi, tăind amestecul de fiecare dată pentru a încorpora albușul fără a pierde prea mult aer din amestec. Împărțiți între felurile de mâncare pregătite și presărați parmezanul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Coaceți timp de 20 de minute pentru vasele mici și 25 de minute pentru cele mai mari până când au crescut și au devenit aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Serviți fără întârziere.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Revista