Brânză De Broccoli Piure De Cartofi

Brânză De Broccoli Piure De Cartofi
Cheesy Broccoli piure de cartofi este un fără gluten garnitură. Această rețetă face 12 porții cu 84 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 195 de fani. Dacă aveți brânză cheddar, unt, ceapă prăjită și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piure De Cartofi Cu Brânză, Piure De Cartofi Cu Brânză, și Piure De Cartofi Cu Brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În cratița de 3 litri, încălziți apa și untul la fierbere; adăugați broccoli. Reduceți căldura la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Gatiti neacoperit 4-5 minute sau pana cand broccoli este fraged; se ia de pe foc. Se amestecă laptele, cartofii și brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
3
Lăsați să stea un minut; se amestecă. Se acoperă cu ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt

Echipamente

DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista